WEDSTRIJDVERSLAGEN

Verslag laatste wedstrijd

2de ronde Beker van België : Spouwen-Mopertingen - Eendracht Aalter  3 - 3 (pen. 4 - 5)

Een zwak Spouwen-Mopertingen werd verdiend uitgeschakeld door een beter voetballend Aalter dat ook fitter oogde. De thuisploeg acteerde te traag maar leek dankzij sluipschutter Cokgezen en een uitstekend ingevallen Dioum toch de volgende ronde veilig te stellen. Een veerkrachtig Aalter sloeg in de slotfase echter genadeloos toe: 3-3. In de strafschoppenreeks zag Yavuz als enige zijn strafschop gestopt: 4-5.

SPOUWEN-MOPERTINGEN: Grootaers, Haenen, Baccarella (65’ Body), Bouhriss, La Mantia, Van Melick, Yavuz, Jungschleger (63’ Dioum), Proesmans (30’ Frenay), Cokgezen, Ernens.
AALTER: De Boever, Waegebaert, Van de Walle (74’ Gijsels), De Coninck, Boone (81’ Vandesteene), Malfroy, Verplancke, Van Kerrebroeck, Janssens, Berghmans.
DOELPUNTEN: 10’ Baccarella 1-0, 15’ De Coninck 1-1, 48’ en 80’ Cokgezen 2-1 en 3-1, 82’ Malfroy 3-2, 89’ Berghmans 3-3.
GELE KAARTEN: Baccarella, Cokgezen, Yavuz. SCHEIDSRECHTER: Oosterbosch. TOESCHOUWERS: 150.

Verslag overige wedstrijden